Hoe is ctrlDNS ontstaan?

Het korte antwoord is: uit frustratie. Als ontwikkelaars beheren we honderden domeinnamen, hosting- en e-mailoplossingen. Hierbij komt dus ook het DNS beheer kijken, een onderwerp waar regelmatig vragen over komen. Het houdt namelijk in dat je vragen krijgt van systeembeheerders, ICT partijen en anderen derden die een DNS records aan willen passen, verwijderen of toe willen voegen. Je wilt ze dan geen carte blanche geven over je beheer, maar het zou wel handig zijn als ze die wijzigingen zelf zouden kunnen doen. Je herkent het vast wel.

Zoektocht

We gingen op zoek naar een tool die extern DNS beheer mogelijk kon maken. Wat bleek, deze konden we niet vinden, jammer! Omdat we werken vanuit de filosofie dat we niet moeten klagen over wat er niet kan, maar werken aan wat er wel kan begonnen we met de bouw van een oplossing: ctrlDNS.

Inmiddels is ctrlDNS voor iedereen te gebruiken en maakt het jouw leven als ICT, systeembeheerder of technische man bij het internet- of reclamebureau een stuk makkelijker en minder foutgevoelig! Dus als je meer wilt weten over deze tool, neem dan contact met ons op!

Productontwikkeling

ctrlDNS is een product van Vollan. Binnen Vollan houden onze mensen zich bezig met de ontwikkeling van online producten, met als doel het oplossen van problemen, het besparen van tijd én het creëren van inzicht.

Met ctrlDNS besparen we voor beheerders van domeinnamen niet alleen tijd, maken we samenwerken makkelijker en verkleinen we de foutmarge waardoor onnodige frustratie voorkomen kan worden!

Wil je een account aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vraag over ctrlDNS? Stuur een bericht

Laat het ons weten door een bericht te sturen, of laat je gegevens achter en we bellen je terug.