Domeinnamen beheren en delen

Met ctrlDNS zorg je ervoor dat zowel jij als anderen de DNS-zone van een domeinnaam kunnen beheren zonder dat je direct alle toegang of een gebruikersnaam en wachtwoord hoeft te delen. Jij bepaalt wie er toegang heeft tot welke domeinnamen én met welke rechten. Kortom, totale controle!

Domeinnamen importeren van één of meerdere providers

Je kunt koppelingen leggen met één of meerdere providers. Ook als je meerdere accounts bij één provider hebt kun je deze toevoegen.

Jij maakt de keuze om enkele zones te importeren of alle zones van een provider te importeren en automatisch bij te laten werken zodra er een nieuwe registratie bij je provider plaatsvindt.

Deel het beheer van DNS records op een domeinnaam met anderen

Je kunt domeinnamen (zones) delen met je collega’s en met externe partijen. Je geeft ze toegang tot een specifieke zone of een reeks van zones. Die je natuurlijk ook heel eenvoudig weer in kunt trekken.

Jij bepaalt of ze mutaties direct door mogen voeren of dat je deze eerst wilt controleren en of ze zelf gebruikers aan mogen maken.

Mutaties op DNS records op een bepaalde dag en tijd inplannen

Het toevoegen, wijzigen of verwijderen van een DNS record kan wel eens op een moment moeten gebeuren dat je niet wakker bent, of net even niet aan het werk bent.

Dat is vanaf nu geen probleem meer! Staat er in het weekend een e-mailmigratie gepland bij één van je klanten? Dan plan jij de gevraagde wijzigingen of toevoegingen gewoon in!

Maak gebruik van templates om een set DNS records toe te voegen op een zone

Gebruik je vaker een bepaalde set DNS records? Dan is dit een functie die je zeker kunt waarderen. Op een template stel je deze records samen om die vervolgens bij het aanmaken van een zone te selecteren en alle records van het template direct op je zone te importeren.

Zo voorkom je dubbele records én de handmatige invoer van je DNS records.

Inzicht in alle activiteiten op jouw domeinen

Op je dashboard vind je een logboek met alle acties die worden uitgevoerd op jouw zones. Je ziet wie, wat, wanneer heeft gedaan en welke records zijn aangepast, toegevoegd of verwijdert.

Daarnaast vind je op het dashboard geplande mutaties, mutaties die je moet beoordelen en openstaande uitnodigingen.

Wil je een account aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een vraag over ctrlDNS? Stuur een bericht

Laat het ons weten door een bericht te sturen, of laat je gegevens achter en we bellen je terug.